Anlık Bildirim

BluTV ücretsiz olarak nasıl izlenir?

BluTV bu hafta sonu herkese ücretsiz. Pazar gecesine kadar BluTV'deki dizi, film ve belgeselleri seyredebilirsiniz. Peki BluTV'yi ücretsiz olarak izlemek için ne yapmak gerekiyor? Yanıtı haberimizde.

BluTV ücretsiz olarak nasıl izlenir? Tam Boyutta Gör

Dijital içerik platformu BluTV, bu hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle BluTV’yi herkesin kullanımına açtı. 6 Aralık Pazar saat 23.59’a kadar BluTV’yi ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Bu yazımızda kredi kartı bilgisi girmeden BluTV’yi nasıl ücretsiz olarak kullanabileceğinizi anlatıyoruz.

BluTV ücretsiz olarak nasıl izlenir? Tam Boyutta Gör

  1. BluTV’yi ücretsiz olarak kullanabilmek için mobil veya masaüstü tarayıcınızdan https://www.blutv.com/kupon?coupon=kapimiz_acik web sayfasını ziyaret etmeniz gerekiyor.
  2. Açılan sayfadaki kupon kodu alanına otomatik olarak kapimiz_acik kodunun eklendiğini göreceksiniz. Sayfanın altında yer alan BluTV’ye üye olup olmadığınızla ilgili seçimi yapınız.
  3. Üyeliğiniz varsa “BluTV Üyesiyim” seçeneğini seçip sonraki sayfada e-posta ve şifrenizle giriş yaparak BluTV’yi kullanabilirsiniz. Üye değilseniz “BluTV Üyesi Değilim” seçeneğini seçip sonraki sayfada isim, e-posta ve parola girerek üyelik oluşturabilir ve BluTV’yi kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu işlemleri yaparken herhangi bir şekilde kredi kartı, banka kartı bilgisi girmenize gerek yok.

Yukarıdaki adımları izleyerek BluTV’yi kullanmaya başladıysanız 6 Aralık Pazar saat 23.59’a kadar BluTV’nin tadını çıkarabilirsiniz. Sonrasında aboneliğiniz otomatik olarak durdurulacak. Aboneliği durdurmak için ek bir işlem yapmanıza gerek yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
46663 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blutv, blutv ücretsiz mi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim