Anlık Bildirim

Popüler oyun Rocket League gerçek oluyor

Dev otomobil üreticisi BMW, yardım kuruluşlarına fon sağlamak amacıyla popüler oyun Rocket League'i gerçeğe çevirecek. Etkinlik 12 Aralık'ta LVL twitch kanalında yayınlanacak.

BMW, popüler oyun Rocket League'i gerçeğe çevirecek Tam Boyutta Gör

Popüler oyun Rocket League, yardım kuruluşlarına fon sağlamak amacıyla gerçek oluyor. BMW ve e-spor markası LVL tarafından desktelenen e-spor platformu Das Race Goal ile beraber, uzaktan kumandalı araçlar ile Münih BMW Welt stadyumunda mücadele edecek.

12 Aralık 05:00 saatinde LVL'nin Twitch Kanalında gösterilecek etkinlik, Karayipler ve Latin Amerika'daki gençlerin eğitim ve sağlık hizmetlerini iyileştirmeyi amaçlayan Yaşam Becerileri Yardım Programı'na destek sağlayacak. Bununla birlikte 6 takımın yarışacağı arenada her takımda, Cloud9, Fnatic, G2, OG gibi takımlardan bir e-sporcu, bir sosyal medya fenomeni ve BM tarafından seçilen genç bir oyuncu bulunacak.

Icon Group'un başkanı Thomas Fellger, etkinliğin ''yalnızca tek seferlik bir turnuva olmadığını, BM'nin insani yardım eylemini destekleyecek uzun vadeli bir anlaşmanın parçası'' olduğunu dile getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim