Anlık Bildirim

Büyük ekranlı yeni iPhone’un ismi belli oldu: iPhone 14 Plus

iPhone 12 serisi ile iPhone mini modelini tanıtan Apple, mini satışlarından memnun olmadığı için iPhone mini’yi iptal etti. iPhone 14 mini’nin yerine geçecek büyük ekranlı iPhone’un ismi belli oldu.

Büyük ekranlı iPhone 14'ün ismi belli oldu Tam Boyutta Gör

iPhone 12 serisi ile beraber her yıl 4 farklı model tanıtmaya başlayan Apple, iPhone 12 mini’nin satışlarından memnun kalmamıştı. iPhone 13 mini’nin de satışları beklenin altında kalınca Apple, iPhone mini serisini iptal etmeye karar verdi. Ancak 4 farklı iPhone modelini bırakmak istemeyen Apple, iPhone 14 serisi ile beraber büyük ekranlı ve Pro modellere göre uygun fiyatlı bir iPhone tanıtacak.

iPhone 14 Plus 6,7 inç ekrana sahip olacak

Son yıllarda iPhone Pro modellerinde iki farklı ekran boyutu sunan Apple, büyük ekranlı iPhone modelini Pro olmayan cihazlara getiriyor. 6,7 inç LTPS OLED ekrana sahip olacak iPhone 14’ün ismi belli oldu. Naver’e göre Apple, yeni iPhone modelinin ismini iPhone 14 Plus yapacak. 6,1 inçlik iPhone modeli ise iPhone 14 olarak adlandırılacak.

Apple, en son “Plus” ismini iPhone 8 serisinde kullanmıştı. Uzun bir süredir iPhone 14 Max olarak çıkması beklenen modelin iPhone 14 Plus olması, müşterilerin kafasının karışmasına engel olacaktır. Çift kamera, yüksek kapasiteli batarya ve A15 Bionic’ten güç alması beklenen iPhone 14 Plus, önümüzdeki aylarda diğer iPhone 14 modelleri ile beraber tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11027 kez okundu.
21 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 14 max, iPhone 14 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim