Anlık Bildirim

Can sıkıcı iddia: iPhone 16, iPhone 15'ten farklı olmayacak

Analistlere göre Apple, 2024 yılının sonbaharında tanıtacağı iPhone 16'yı ilgi çekici hale getirecek hiçbir özellik sunmayacak.                                  
Can sıkıcı iddia: iPhone 16, iPhone 15'ten farklı olmayacak Tam Boyutta Gör
Apple'ın 2024 sonbaharında piyasaya süreceği iPhone 16, geçen yılki iPhone 15'ten pek farklı olmayacak. Barclays analistlerine göre Apple, iPhone 16'yı daha ilgi çekici hale getirebilecek herhangi bir özellik veya yükseltme sunmayacak.

Kullanıcılar "iyileştirme" istemiyor

iPhone 15 serisinin beklenenden düşük talep gördüğünü belirten analistlere göre Mac ve iPad satışları da yavaşlamış durumda. Öte yandan Barclays, Apple hisselerinin hedef fiyatını sadece bir dolar düşürerek 161 dolardan 160 dolara indirdi. Analistler hisse senedinin düşük performans gösterdiğine inanıyor ve durumun düzelmesini de beklemiyor.

Can sıkıcı iddia: iPhone 16, iPhone 15'ten farklı olmayacak Tam Boyutta Gör
Apple'ın son birkaç iPhone serisinde, kullanıcıları heyecanlandıracak yeni bir özellik sunmadığı yaygın bir tartışma konusu ve bunun iPhone 16 serisiyle de devam edecek olması hiç kuşku yok ki bu tartışmaları daha da alevlendirecek. Zira kullanıcıların büyük bir kısmı, mevcut özelliklerin iyileştirilmesinin, cihazlarını yeni bir iPhone ile değiştirmek için yeterli olmadığı görüşünde.
Kaynakça https://www.reuters.com/technology/apple-starts-2024-with-barclays-downgrade-2024-01-02/ https://appleinsider.com/articles/24/01/02/barclays-says-iphone-16-wont-be-compelling Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6076 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone 15, iPhone 16 ve
2 etiket daha Teknoloji Haberleri Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim