Anlık Bildirim

Jordan Peele’ın yapımcılığını üstlendiği Candyman filminden yeni fragman yayınlandı

Get Out, Us gibi filmlerden tanıdığımız Jordan Peele’ın yapımcısı olduğu korku filmi Candyman (Şeker Adam’ın Laneti) filminden korkutucu bir yeni fragman yayınlandı.

Candyman, coronavirüs sebebiyle ertelenen filmlerin başında yer alıyordu. Oscar ödüllü yönetmen Jordan Peele’ın yapımcılığını üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Little Woods, Ghost Tape gibi filmlerin yönetmeni olan Nia Dacosta oturuyor. 
 

Candyman filminden yeni fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

"Manevi bir devam filmi"


Peele, filmi 1992 yılında çıkan aynı isimli yapımın “manevi bir devam filmi” olarak tanımlamıştı. Yapım aynı zamanda Clive Barker tarafından yazılan kısa hikâyeden uyarlanıyor. Film, Anthony isimli karakterin ve partnerinin Cabrini’de bir daireye taşınmasını, burada yaşlı bir adamla karşılaşıp Candyman efsanesiyle tanışmasını anlatıyor. 
 

Candyman filminden yeni fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

"Kolektif bir tecrübe"


2022 yılında The Marvels filminin de yönetmenliğini yapacak olan Nia Dacosta filmle ilgili olarak, “Filmi insanların sinemada izlemesi için yapmıştık. Travma, neşe, acı ve zafer gibi imgelerin kolektif bir şekilde görülmesini istedik. Candyman’in dehşetinin ve insanlığının toplu bir şekilde görülmesini istiyoruz. Bu yüzden filmi bir sene ertelemiştik.” ifadelerini kullandı. Filmin başrollerinde ise Yahya Abdul- Mateen II, Teyonah Parris, Nathan Stewart-Jarret, Colman Domingo gibi isimler yer alıyor. 


Bize ilginç deneyimler yaşatacağa benzeyen Candyman, 27 Ağustos 2021’de meraklılarıyla buluşacak.


Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Kaynakça https://comicbook.com/movies/news/candyman-reboot-spooky-new-trailer/ https://www.imdb.com/title/tt9347730/?ref_=nm_knf_i2 Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim