Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Note 9'un resmi tanıtım videosu yanlışlıkla yayınlandı

Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 9'un resmi tanıtım videosu yanlışlıkla yayınlandı. Kısa bir süre yayında kalan videoyu haberimizde izleyebilirsiniz.
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi Samsung'un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Samsung Galaxy Note 9'un resmi tanıtım videosu yayınlandı. Lansmanına bir haftadan az bir süre kala ortaya çıkan bu video, Samsung'un Yeni Zelanda Youtube sayfasında yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırıldı.

Galaxy Note 9, 9 Ağustos'ta tanıtılacak

Videoda, sarı S Pen'i olan mavi (Coral Blue) bir Galaxy Note 9 yer alıyor. S Pen'in işlevselliği, batarya performansı ve depolama alanına dikkat çekilen 30 saniyelik video, cihazın detayları ile ilgili merak edilen noktaları kısmen de olsa açığa çıkarıyor.
Akıllı teleofona takılan 512 GB microSD kart ile depolama alanı 1 Terabayt'a çıkan Galaxy Note 9'un 512 GB depolama alanı sunan bir modelinin olacağı da böylece doğrulanmış oluyor. Tüm gün idare edebilecek pil ibaresinden de bataryasının 4.000 mAh olabileceğini düşünmek yanlış olmayacaktır. Son olarak, cihazın kamera ve parmak izi tarayıcı yerleşiminin ise daha önceki sızıntılarda da belirttiğimiz üzere yatay bir şekilde olduğunu görüyoruz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6145 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sızıntı, samsung galaxy note 9 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim