Google kısa süre önce Chrome Beta 92'deki bazı kullanıcılar için adres çubuğu ve sekme değiştirici arasına yeni bir düğme ekledi. Bazı kullanıcılarda burada yeni bir sekme kısayolu, bazılarında ise paylaş düğmesi yer alıyor.
İsteğe göre özelleştirilebiliyor
Chrome Canary 93 artık bu yeni düğmeyi özelleştirme olanağına sahip. Ayrıca, kullanıcı "kullanımınıza göre", "paylaş", "yeni sekme" veya "sesli aramaya" dayalı olarak önerilen birkaç seçenek arasından seçim yapabiliyor. Özelliğin henüz test aşamasında olduğunu ve önümüzdeki dönemde tüm kullanıcılara sunulacağını da belirtelim.
Düğmeyi yapılandırmak için tarayıcı ayarlarında "Gelişmiş" bölümüne gidin . "Araç Çubuğu Simgesi" seçeneğini veya Araç Çubuğu kısayolunu bulun. Bazı kullanıcılar, arayüzün geniş bir şekilde özelleştirilmesiyle ayırt edilen Vivaldi tarayıcısında da benzer bir işlevin olduğuna dikkat çekiyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:

