Anlık Bildirim

Chrome tarayıcısının Android sürümüne özel bir düğme eklendi

Google, Android için Chrome mobil tarayıcısında ilginç bir yeniliği test etmeye başladı. Üst barda, kullanıcının isteğine göre özelleştirilebilir bir düğme yer alacak.

Chrome tarayıcısının Android sürümüne özel bir düğme eklendi Tam Boyutta Gör

Google kısa süre önce Chrome Beta 92'deki bazı kullanıcılar için adres çubuğu ve sekme değiştirici arasına yeni bir düğme ekledi. Bazı kullanıcılarda burada yeni bir sekme kısayolu, bazılarında ise paylaş düğmesi yer alıyor.

İsteğe göre özelleştirilebiliyor

Chrome Canary 93 artık bu yeni düğmeyi özelleştirme olanağına sahip. Ayrıca, kullanıcı "kullanımınıza göre", "paylaş", "yeni sekme" veya "sesli aramaya" dayalı olarak önerilen birkaç seçenek arasından seçim yapabiliyor. Özelliğin henüz test aşamasında olduğunu ve önümüzdeki dönemde tüm kullanıcılara sunulacağını da belirtelim.

Chrome tarayıcısının Android sürümüne özel bir düğme eklendi

Düğmeyi yapılandırmak için tarayıcı ayarlarında "Gelişmiş" bölümüne gidin . "Araç Çubuğu Simgesi" seçeneğini veya Araç Çubuğu kısayolunu bulun. Bazı kullanıcılar, arayüzün geniş bir şekilde özelleştirilmesiyle ayırt edilen Vivaldi tarayıcısında da benzer bir işlevin olduğuna dikkat çekiyorlar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim