Anlık Bildirim

Galaxy Book 4 Ultra’da kullanılacak Core Ultra 9 185H test edildi

Samsung’un Galaxy Book 4 Ultra’da kullanacağı Core Ultra 9 128H görüntülendi. İşlemcinin CPU-z görüntüleri, ürünün teknik detaylarını ve performansını gözler önüne seriyor.
Intel Core Ultra 9-185H Tam Boyutta Gör
Yeni isimlendirme sistemine geçen Intel, yakında Core Ultra “Meteor Lake” işlemcilerini tanıtacak. Geçtiğimiz haftalarda birçok sızıntıya konu olan bu seri, Core Ultra 9 185H işlemcisi ile bir kez daha tartışma konusu oldu.

Intel Core Ultra 9 185H işlemcisinin detayları belli oldu

Core Ultra 9 185H işlemcisinden güç alacak üst seviye Samsung Galaxy Book 4 Ultra modelinin CPU-z profili sızdırıldı. CPU-z sayfasına göre Core Ultra 9 185H; 6 performans çekirdeğine, 8 verimlilik çekirdeğine ve 2 düşük güç tüketimli verimlilik çekirdeğine sahip. 24MB L3 önbelleğe sahip çip, 24 izlek birimine sahip ve 5.1GHz frekansına çıkabiliyor. Cihazın TDP değeri ise 45W olarak görülüyor. Ortaya çıkan Galaxy Book 4 Ultra, Samsung’un test ürünü olarak görünüyor ancak piyasaya sürülecek modelin benzer bir profile sahip olması bekleniyor. Cihazın CPU-z profilinde RAM hızına ve termal limitlere yer verilmemiş.

Core Ultra 9 185H işlemcisinin teknik özellikleri belli oldu Tam Boyutta Gör
Core Ultra 9 185H, CPU-z’nin tek çekirdek testinde 767 puan alırken çok çekirdek testinde 8096 puan almayı başarmış. Bu puanlar, Raptor Lake Core i9-13900H işlemcisinin gerisinde kalıyor. Ancak 185H, Ryzen 9 7940HS işlemcisine kıyasla tek çekirdekte %14, çok çekirdek testinde ise %5 daha yüksek performans gösteriyor. Ürünün batarya ve termal performansı henüz belli değil ancak Galaxy Book 4 Ultra’nın bakır alüminyum taban plakası ve çift fan içeren bir soğutma sistemine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim