Anlık Bildirim

Sevilen oyun Sifu beyaz perdeye uyarlanıyor: Projenin başında John Wick’in yaratıcısı var

2022’nin en sevilen oyunlarından olan Sifu, beyaz perdeye uyarlanıyor. John Wick’in yaratıcısı Derek Kolstad, Sifu’nun sinema adaptasyonu için geliştirici Sloclap ile çalışmalara başladı.
Derek Kolstad'dan Sifu filmi geliyor Tam Boyutta Gör
Orijinal olarak Playstation ve Epic Games Store’a özel çıkış yapan Sifu, 2022’nin en sevilen oyunlarından olmayı başardı. Roguelike elementleri ve zorlayıcı oynanışı ile oyun, son yılların en ilgi çeken dövüş oyunlarından biri olmayı da başarmıştı. Geçtiğimiz ay Nintendo Switch için de çıkış yapan yapım, şimdi de beyaz perdeye uyarlanıyor.

Derek Kolstad’ın yeni projesi olacak

Deadline’nın raporuna göre John Wick’in yaratıcısı Derek Kolstad, Sifu’nun beyaz perde adaptasyonu için çalışmalara başladı. Proje, Story Kitchen Medya Grubu ve oyunun geliştiricisi Slocap ortaklığında geliştirilecek.

Başarılı aksiyon projeleri ile bilinen Drek Kolstad’ın Sifu odaklı bir yapım için çalışması, oyuncuları oldukça sevindirecektir. Bakalım Kolstad, oyunda hissettiğimiz gücü ve zorluğu sinemaya başarılı bir şekilde yansıtabilecek mi. Ayrıca Kolstad, aktif olarak Splinter Cell animasyonu ve Streets of Rage filmi üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim