Anlık Bildirim

Destiny 2 Nintendo Switch’e mi geliyor?

Geçtiğimiz günlerde Sony tarafından satın alınmasının ardından çoklu platform geliştiricisi olarak devam edeceğini açıklayan Bungie, bunu kanıtlayacak yeni bir adım atabilir.

Destiny 2 Nintendo Switch'e gelebilir Tam Boyutta Gör

Destiny 2’nin geliştirici Bungie geçtiğimiz hafta Sony tarafından satın alınmıştı. Satın alınmasının ardından birçok Xbox ve PC kullanıcısı, Bungie oyunlarının Playstation’a özel olabileceğini düşünmüştü. Ancak Bungie, gelecekte Playstation dışındaki platformlara da oyun geliştireceğini açıklamıştı. Tom Warren’a göre ise Destiny 2 yakında Nintendo Switch’e gelebilir

Destiny 2 bulut üzerinden Nintendo Switch’e gelebilir

Nintendo Switch, performans açısından düşük kaldığı için geçtiğimiz yıllarda birçok AAA oyuna sahip olamadı. Son yıllarda bulut desteği ile Control, Guardians of the Galaxy ve A Plague Tale gibi oyunları bünyesine alan Nintendo, yeni bir bulut oyununa da sahip olabilir. Sosyal medyada kaynakları ile bilinen Tom Warren, Bungie’nin Destiny 2’yi Nintendo Switch’e getirmeyi düşündüğünü belirtti. Bungie’nin Destiny 2 hakkındaki son paylaşımı ise bu iddiayı güçlendirir nitelikte. Destiny 2 elbette Nintendo Switch’e ağır kaçan bir oyun olacağı için bulut üzerinden çalışacaktır. 100 milyonu aşkın kullanıcısı olan Nintendo’ya kapılarını açmak, Bungie için olumlu bir yönelim olacaktır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim