Anlık Bildirim

Diablo 4 dahil birçok Blizzard oyunu DDoS saldırısına uğradı

Geçtiğimiz haftalarda başarılı bir çıkış yapan Diablo 4, geçtiğimiz pazar büyük bir saldırıya uğradı. Birçok Blizzard yapımını etkileyen DDoS saldırısı, firma tarafından gün bitmeden çözüldü.
Diablo 4 ve World of Warcraft sunucuları saldırıya uğradı Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz haftalarda başarılı bir çıkışının ardından popülerlik kazanan Diablo 4, geçtiğimiz gün oynanamaz hale geldi. Battle.net platformundaki birçok oyunu etkileyen durumun DDoS saldırısı olduğu ortaya çıktı.

Blizzard DDoS saldırsını doğruladı

Pazar günü, Türkiye saati ile öğleden sonra birçok Diablo 4 ve World of Warcraft oyuncusu, yapımların sunucularına ulaşamadığını belirtti. Kısa bir sessizliğin ardından Blizzard, pazar günü Türkiye saati ile 19.24’te oyun sunucularının DDoS saldırısına uğradığını açıkladı.

Saatler sonra tekrar konu hakkında açıklama yapan Blizzard, henüz DDoS saldırsını durduramadıklarını ve bu nedenle birçok oyunun sunuculardan atıldığını ve bağlantıların gecikmeli olduğunu belirtti. Yaklaşık 10-12 saat süren sunucu problemlerin ardından Blizzard, Türkiye saati ile 22.18’de saldırının bittiğini belirtti. Battle.net platformundaki birçok yapımı etkileyen saldırı, muhtemelen firmanın ciddi önlemler almasına sebep olacaktır. Siz geçtiğimiz gün Battle.net oyunlarına erişim sıkıntısı yaşadınız mı?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim