Anlık Bildirim

Beyaz renkli Xbox Series X yakında tanıtılabilir

Microsoft’un Xbox Series X konsolu yakında yeni bir sürüme kavuşabilir. İddialara göre firma, önümüzdeki aylarda beyaz renkli ve disk sürücüsüne sahip olmayan bir Series X konsolu satışa sunacak.
Beyaz Xbox Series X konsepti - 9to5Toys Tam Boyutta Gör
Microsoft’un 2020 yılında satışa çıkardığı yeni konsol serisi Series S ve Series X olarak ikiye bölünmüştü. Dünyanın en güçlü konsolu olarak lanse edilen Xbox Series X disk sürücüsüne sahipken Microsoft’un performans anlamında kırpılmış olan Series S konsolu ise yalnızca dijital oyunları destekliyordu. Firma, konsolların kolayca ayırt edilebilir olması için Series X’i siyah, Series S’i ise beyaz renkte satışa sunmuştu ancak firma, geçtiğimiz aylarda Series S’in siyah renge sahip 1TB versiyonunu satışa sundu. İddialara göre firma, benzer bir hamleyi Series X için de yapacak.

Beyaz renkli Xbox Series X yolda

Geçtiğimiz yıl Forza Motorsport’un çıkış tarihini sızdıran Exputer, Xbox’ın yakında yeni bir konsol satışa çıkaracağını belirtti. Rapora göre Microsoft, önümüzdeki aylarda beyaz renkli ve disk sürücüsüne sahip olmayan bir Xbox Series X tanıtacak. Bu modelin aynı zamanda iyileştirilmiş bir soğutucuya ve yükseltilmiş Nexus soketine sahip olduğu da gelen bilgiler arasında. Disk sürücüsüz bu konsolun standart Xbox Series X’ten daha ucuz olacağı tahmin ediliyor. Exputer’a göre Microsoft, bu konsolu standart Series X’ten 50-100 dolar daha ucuz yapmayı planlıyor.

Microsoft, geçtiğimiz haftalarda yeni Xbox ürünlerinin bu yıl satışa çıkacağını belirtmişti bu nedenle Exputer’ın iddiası güvenilir duruyor. Series X Pro gibi bir konsol üzerinde çalışmadığı bilinen firma, Series S ve Series X’e olan yatırımlarına devam edecek gibi duruyor. Beyaz renkli dijital Xbox Series X’in haziran veya temmuz ayında satışa sunulması bekleniyor.

Kaynakça https://9to5toys.com/2024/02/23/microsoft-white-all-digital-xbox-series-x/ https://wccftech.com/xbox-series-x-white/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim