Anlık Bildirim

Disney+ reklamlı abonelik resmi olarak duyuruldu

Disney+ içerik platformu önümüzdeki aylarda reklamlı abonelik seçeneğini resmen devreye alacak. Firma reklam ağı için çok yoğun bir talep olduğunu ifade ediyor. 

Disney+ Tam Boyutta Gör

İçerik platformları arasında rekabet giderek artarken en kritik nokta olan abonelik fiyatlarına müdahaleler devam ediyor. Warner Media, Discovery, Exxen gibi platformlar reklam destekli abonelik seçeneği ile tüketicileri cezbetmeye çalışıyor. Disney+ platformu da buna katıldı.

Disney+ reklamlı abonelik kesinleşti

Hafta içi gündeme gelen iddiaların ardından Disney de konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Disney+ platformu için reklamlı abonelik seçeneği yılın ilerleyen aylarında kullanıma sunulacak. Hali hazırda planlamalar devam ediyor.

Disney reklamlı abonelik seçeneğinin önemli fırsatları da beraberinde getireceğine inanıyor. 2 yıl içerisinde kullanıcı sayısını 260 milyona çıkarmayı hedefleyen dev bir platform için haliyle reklam verenler de kesenin ağzını açacak. Şimdiden reklam konusunda yoğun bir talebin olduğu belirtiliyor.

Ücretsiz reklamlı abonelik seçeneği olan Spotify çeyrek dönemde 400 milyon Avrodan fazla reklam geliri elde ediyor. Disney+’ın görsel tabanlı bir hizmet olduğu düşünüldüğünde bu rakamın çok daha artacağı tahmin edilebilir. Henüz reklamlı abonelik seçeneğinin fiyatı açıklanmadı ancak 4.99$ oalcağı tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7107 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
disney plus, Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim