Anlık Bildirim

Dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonu ortaya çıktı

ZTE geçtiğimiz günlerde dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonunu çıkaracağını açıklamıştı. A20 5G isimli cihazın teknik özellikleri ve ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

ZTE çok yakında dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip akıllı telefonunu tanıtacak. Çinli sertifikasyon kurumu TENAA'nın web sitesinde ZTE A20 5G isimli cihazın teknik özellikleri ve ilk görüntüleri paylaşıldı.

A20 5G, Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.92 inç OLED ekran taşıyacak. Listelenen özelliklere bakılırsa Snapdragon 765G işlemciden güç alacak. Akıllı telefonun 6/8/12 GB RAM ve 64/128/256 GB depolama seçenekleri ile sunulacağını belirtelim.

Dünyanın ilk ekran altı kamera teknolojisine sahip telefonu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Ekrana gömülü 32 megapiksel kamera

Cihazın hafızası microSD kart aracılığıyla 1 TB'a kadar genişletilebilecek. ZTE A20 5G'nın kutudan Android 10 işletim sistemiyle çıkacağı bildiriliyor. İhtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4.120 mAh kapasiteli bataryasından alacak.

Akıllı telefonun ekranının altında 32 megapiksel ön kamera ile birlikte parmak izi tarayıcısı yer alacak. Arka panelinde 64 megapiksel ana sensör, 8 megapiksel geniş açılı lens ve iki 2 megapiksel sensör içeren dörtlü kamera sistemi görev yapacak.

ZTE A20 5G'nin kesin çıkış tarihi ve fiyat etiketi konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim