Anlık Bildirim

Easycep, ilk "yenilenmiş telefon" mağazasını açtı

Bugüne kadar web sitesinden yenilenmiş telefon satışı yapan Easycep, ilk fiziksel mağazasını İstanbul'da açtı. Yakında farklı şehirlere de mağaza açılacak.

Easycep, ilk 'yenilenmiş telefon' mağazasını açtı Tam Boyutta Gör

Türkiye’de uzun süredir yenilenmiş telefon satışı yapan Easycep, ilk fiziksel mağazasını İstanbul’un Beşiktaş ilçesine açtı. Açılan mağaza, Türkiye’nin en büyük yenilenmiş telefon mağazası olma özelliği taşıyor.

İkinci el durumundaki telefonların hasar görmüş veya yıpranmış parçalarını yenileyerek sıfırdan daha uygun fiyata satan Easycep, artık fiziksel olarak da satış gerçekleştirecek. Müşteriler mağazaya gelerek satın alacağı telefonun kozmetik durumunu görebilecek ve özeliklerini deneyebilecek.

Ticaret Bakanlığı tarafından geçen sene yenilenmiş telefonlarla ilgili bir düzenleme yürürlüğe girmiş ve firmaların lisans alması istenmişti. Easycep, Ticaret Bakanlığı’ndan Yenileme Yetki Belgesi alan 7 firmadan biri.

Satılan telefonlarda Ticaret Bakanlığı’nın belirlediği yenilenmiş telefon yükümlülüklerinin tamamı bulunuyor. Ayrıca yasada belirtildiği üzere telefonların tüm fonksiyonları yüzde 100 çalışıyor ve 12 ay garanti veriliyor.

Müşteriler mağazadan yeni telefon alımının yanı sıra elindeki telefonları da Easycep’e getirerek mağazadan fiyat teklifi alabilecek. Cihazın hasar durumuna göre fiyat teklifi veriliyor. Tablet bilgisayarlar için de aynı durum geçerli.

Diğer illere de mağaza açılacak

Yakın zamanda farklı şehirlere de mağaza açılacağını belirten Easycep CEO’su Mehmet Akif Özdemir, “Yenilenmiş telefonlara olan talep hem dünyada hem de ülkemizde giderek artıyor. Yaptığımız iş, müşterilerimiz için akıllı alışveriş tercih yapmasını sağlamanın yanında doğal kaynakların verimli kullanımı açısından da büyük önem arz ediyor. Sunduğumuz yenilikçi alışveriş deneyimi ve şeffaf iş süreçlerimizle müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyoruz. Açılışını yaptığımız Beşiktaş mağazamız ile büyümemizi sürdürürken sektörümüzün de büyümesine öncülük ediyoruz. Çok yakın zamanda Anadolu Yakası’nda da bir mağaza açacağız. Ardından Ankara ve Aydın başta olmak üzere diğer illerimizde de mağaza açılışlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9278 kez okundu.
27 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
easycep, yenilenmiş telefon ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim