Anlık Bildirim

Ekran kartı fiyatları Eylül ayında da düşecek

Global ekonomik kriz ve kripto piyasasındaki düşüşler ekran kartına olan ilgiyi azalttı. Üreticilerin stoklarında adeta yığılan ürünler alarm vermeye başladı.   

Ekran kartı Tam Boyutta Gör

Ekran kartı piyasası devlerinin yeni nesil grafik teknolojileri için pek bir zaman kalmamasına rağmen stoklar temizlenmiş değil. Nvidia’nın yaşadığı stok sıkıntısı AMD için de geçerli. Bu yüzden fiyatlar düşmeye devam ediyor.

Ekran kartı fiyatlarında sevindirici haber

Global enflasyon nedeniyle tüketicilerin harcama limitlerini kısması ekran kartı pazarını da olumsuz etkiliyor. Diğer taraftan kripto para madenciliğinin de düşüşte olması satışları bir hayli azalttı.

Kaynaklar AMD ve Nvidia’nın üretici ortakları ile perakende kanallarına notlar göndererek bir an evvel stok fazlasını eritmelerini istediğini dile getiriyor. Özellikle üretici ortaklar tarafında Eylül ayında da ekran kartı fiyatlarında düşüşler yaşanacak.

Bununla birlikte stok fazlalığının 2023 ortalarına kadar erimesinin pek mümkün olmadığı da gelen bilgiler arasında. Yeni nesil öncesi yaşanan bu kargaşa ortamı bakalım lansman tarihlerinde nasıl bir etki yapacak?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4316 kez okundu.
27 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
amd, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim