Anlık Bildirim

Elon Musk bir milyon insanı Mars'a nasıl göndereceğini anlattı

Elon Musk, Starship 3 roketleriyle Mars'a yaklaşık bir milyon insan göndermeyi planlıyor. Milyarder, insanlığın Mars'ı nasıl kolonileştireceğini anlattı.        
Elon Musk bir milyon insanı Mars'a nasıl göndereceğini anlattı Tam Boyutta Gör
SpaceX üssünde, Elon Musk'ın 40 dakika boyunca SpaceX'in uzayı nasıl fethedeceği hakkında kısa bir konuşma yaptığı küçük bir etkinlik gerçekleştirildi.

Musk'a göre şirket şimdiden gelecekteki ciddi uzay görevlerinin temelini atıyor. Halihazırda başarılmış olan en önemli şey roket parçalarının yeniden kullanılması. Şimdi şirket bir yandan Starship'i mükemmelliğe ulaştıracak (Musk'a göre gelecek yıl Starship havalanacak ve Dünya'ya inecek), diğer yandan da Mars'ın fethi yüzden fazla roket gerektirdiği için üretim kapasitesini artıracak.

Yakıt ikmal sistemi geliştirilecek

Yeni teknolojilere de ihtiyaç duyulacak: şirket gelecek yıl bir uzay aracından diğerine yakıt aktarımı sağlayan bir uzay yakıt ikmal sistemini tanıtmayı planlıyor. Musk'a göre bu Mars programında çok önemli bir aşama ve Mars'a yapılacak bir uçuş için yörüngedeki uzay aracına 5-6 kez yakıt ikmali yapılması gerekecek.

Elon Musk bir milyon insanı Mars'a nasıl göndereceğini anlattı Tam Boyutta Gör
Musk, Mars'a yaklaşık bir milyon insan ve birkaç ton kargo göndermeyi planlıyor - ona göre tüm bunlar gezegenin başarılı bir şekilde kolonileştirilmesi için gerekli. Ancak bundan önce şirket Ay'a gidecek ve orada bir üs inşa edecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19634 kez okundu.
10 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, Mars ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim