Anlık Bildirim

Tesla’yı eritip Elon Musk büstü yaptılar

Caviar markası bu sefer Elon Musk’ın kendisine hayran olan zenginleri hedefliyor. Vizyonerliğini örnek almak istiyorsanız bir servet karşılığında büstünü salona koyabilirsiniz. 

Elon Musk Tam Boyutta Gör

Lüks tüketimde artık bir sınır olmadığını son dönemde daha fazla görmeye başladık. Pahalı mücevher taşlarla süslenmiş mobil cihazlar çok yabancı karşılanmıyor ancak büst üretimini yeni görüyoruz. 

Elon Musk büstü

Lüks tüketim akıllı telefonlar ile gördüğümüz Caviar firması bu kez Visioners koleksiyonuyla ilginç bir işe imza atmış. Tesla Model 3 aracının metal kısımlarını eriten firma sınırlı sayıda Elon Musk büstü hazırlamış. 

Siyah mermer kaide üzerine oturtulan büst sadece 27 adet üretilmiş. Her büstün seri numarası çift altın kaplama plaka ile belirtiliyor. Elon Musk hayranı iseniz 3220$ karşılığında salonunuza yerleştirebilirsiniz. 

Tesla Electro iPhone 13 Pro Tam Boyutta Gör

Diğer bir Visioners koleksiyonu ise yine Tesla Model 3 parçaları eritilerek yapılan Tesla Electro iPhone 13 Pro serisi oldu. Titanyum ve siyah kaplama barındıran telefonda Elon Musk, Tesla ve aracın kendisinin işlemeleri yer alıyor. Tesla Electro serisi de sadece 99 adet üretildi ve 6760$ seviyesinden başlıyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim