Anlık Bildirim

Elon MUSK en üst düzey Twitter yöneticilerini kovdu, CEO dahil!

Twitter'ın ana binasına eline lavabo alarak giren ünlü iş insanının yaptığı her hareket gündeme damgasını vurmaya devam ediyor. Güney Afrika asıllı olan MUSK'ın yeni kararları bomba etkisi yarattı.
Elon MUSK Tam Boyutta Gör
Twitter hesabının biyografisine "Chief Twit" yazan Elon MUSK'ın daha önce Twitter'da çalışan kişi sayısını yüzde 75 oranında azaltacağı konuşuluyordu. Bu iddianın yüzdesel olarak tutmama potansiyeli artık önemli değil çünkü MUSK'ın kovduğu kişiler en üst düzey yöneticiler.

 

Elon MUSK Twitter'ı satın aldı, kovmaya başladı

44 milyar dolarlık teklifle ünlü sosyal medya platformunu satın alan ve anlaşmaların bugün tamamlandığını belirten medyatik iş insanının Mirae Asset Financial Group ile 300 milyar Kore wonu değerinde olan bir iş birliği yapacağı duyurulmuştu.

Bank of America Corporation, Morgan Stanley, Larry ELLISON ve Suudi Prens Alwaleed bin TALAD da MUSK'a finansal anlamda oldukça yardımcı oluyor. Bu kişiler MUSK'ın girişimciliğine güveniyor.

Elon MUSK Twitter Tam Boyutta Gör
Dünyanın en güvenilir haber kaynakları 51 yaşındaki girişimcinin CEO Parag AGRAWAL, CFO Ned SEGAL, Genel Danışman Sean EDGETT ve hukuk işlerinden sorumlu olan Vijaya GADDE'yi görevden aldığını açıkladı.

Bu kişilerin bir daha Twitter'a dönmeyeceği de elde edilen bilgiler arasında. MUSK, Twitter'ın hiç hoş bir saygınlığa sahip olmayan bir mecraya dönmesine izin vermeyeceğini belirtmişti. Kendisine göre bu mecrada söylenen hiçbir söz kötü sonuçlara yol açmamalı.

Kaynakça https://www.imore.com/apple/breaking-elon-musk-has-taken-over-twitter-as-former-ceo-and-cfo-leave https://www.engadget.com/elon-musk-takes-over-twitter-011047797.html?src=rss https://techcrunch.com/2022/10/27/elon-musk-fired-top-twitter-execs-including-ceo-reports-say/ https://www.nytimes.com/2022/10/27/technology/musk-said-to-begin-firing-twitters-top-executives.html https://www.cnbc.com/2022/10/27/elon-musk-now-in-charge-of-twitter-ceo-and-cfo-have-left-sources-say.html?__source=sharebar|twitter&par=sharebar https://www.wsj.com/articles/elon-musk-completes-twitter-takeover-11666918031?mod=hp_lead_pos1 https://www.washingtonpost.com/technology/2022/10/27/twitter-elon-musk/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5282 kez okundu.
24 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
twitter, elon musk ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim