Anlık Bildirim

Elon Musk önderliğinde Twitter’dan rekor: Tüm zamanların aktif kullanıcı rekoru kırıldı

Elon Musk, Twitter’ı satın aldıktan sonra çok tartışmalı hamleler yapsa da bunlar işe yaramışa benziyor. Son açıklananlar Twitter’ın aktif kullanıcı sayısında rekor kırdığını söylüyor.

Elon Musk önderliğindeki Twitter, tüm zamanların rekorunu kırdı Tam Boyutta Gör

Twitter’ın Elon Musk tarafından 44 milyar dolara satın alınmasından sonra platformdaki sular bir türlü durulmadı. Twitter Blue üzerindeki değişiklikler, mavi tik ve gri tik rozetler, yöneticiler dahil çalışanların yarısının işten kavulması/kovuluyor olması son günlerde yaşanan olaylardan sadece bazıları. Ancak iyi şeyler de oluyor, Twitter büyümeye devam ediyor.

Tüm zamanların rekoru

Elon Musk attığı bir tweet’te “Twitter kullanımı artmaya devam ediyor. Kesin olan tek bir şey var: sıkıcı değil” açıklamasında bulunarak platformun bu çalkantılı süre zarfında da büyüdüğünü belirtti. Musk ayrıca Twitter’ın 11.11.2022 tarihinde tüm zamanların en yüksek aktif kullanıcı sayısına ulaştığını açıkladı.

Twitter’ın CEO’su aktif kullanıcı sayısı konusunda net bir sayı vermedi. Statista’ya dayanan son verilere göre Twitter’ın para kazanılabilir günlük aktif kullanıcı sayısı 237.8 milyon. Statista verilerine göre Twitter'ın kullanıcı sayısı sürekli ancak yavaş bir şekilde artıyor.

Öte yandan Facebook, Messenger, Instagram ve WhatsApp’ın toplam günlük kullanıcı sayısı ise 2.93 milyar. Twitter’dan tam 12.3 kat daha fazla. Hatta Snapchat bile günlük 363 milyon aktif kullanıcı ile Twitter’ı geride bırakıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim