Anlık Bildirim

Epic Games bu hafta 3 oyun birden hediye ediyor

Epic Games mağazasında Anodyne 2, A Short Hike ve Mutazione adındaki 3 farklı oyun bu haftanın hediye paketi olarak açıklandı. Kampanya 19 Mart tarihinde sonra erecek.

Epic Games bu hafta 3 oyun birden hediye ediyor Tam Boyutta Gör

Hediye oyun kampanyasına hız kesmeden devam eden Epic Games mağazası bu hafta da tam 3 tane oyunu ücretsiz yaptı. Anodyne 2, A Short Hike ve Mutazione bu haftanın hediye oyunları.

Anodyne 2 neler sunuyor?

Anodyne 2 hem 3 boyutlu hem de 2 boyutlu olarak oynanıyor. Oyunda bir Nano Temizleyici olarak görevi yapıyorsunuz. New Theland adasında gezinirken 3 boyutlu olarak, Nano Vakum ile karakterlerin zihnine girerek zindanlarda mücadele ederken 2 boyutlu olarak oynuyorsunuz.

A Short Hike piksel tabanlı olarak Hawk Peak Vilayet Parkı'nı keşfettiğiniz bir oyun. Uçabildiğiniz için yüksek kayalıklara tırmanarak kendinizi aşağı bırakabiliyorsunuz. Gizli hazineleri topladığınız oyunda diğer oyuncular ile yardımlaşma imkanı da var. Oyun müziği ise keşfettiğiniz alana göre dinamik olarak yükseliyor.

Mutazione ise hasta dedesi Nonno’yu iyileştirmek için tuhaf ve gizli Mutazione topluluğuna giden 15 yaşındaki Kai’nin hikayesini anlatıyor. Etkileyici bir grafik atmosferinde geçen macera oyununda çeşitli bulmacaları çözerek topluluğun ardındaki sırları ve ihanetleri aydınlatmaya çalışıyorsunuz. Oyunlar 19 Mart saat 18.00’a kadar ücretsiz olacak.

 

Mutazione

 

A Short Hike

 

Anodyne 2

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim