Anlık Bildirim

Epic Games her gün yeni bir oyun hediye ediyor

Epic Games mağazası yılbaşı öncesinde yine klasik her gün bir oyun kampanyasına başladı. Dün geceden itibaren oyuncular yılbaşı akşamına kadar bedava oyunların tadını çıkaracak. 
Epic Games Tam Boyutta Gör
Haftalık oyunculara ücretsiz olarak sunduğu bir veya iki oyun stratejisini yıllardır devam ettiren Epic Games mağazası, yılbaşının yaklaşması ile birlikte günlük hediye oyun kampanyasına geçiş yaptı.

Epic Games mağazasında her gün yeni bir oyun

Haftalık oyun kampanyasını Balloons TD 6 ile sona erdiren Epic Games şimdi günlük oyun kampanyasını başlattı. Her gün saat 19.00 itibariyle Epic Games mağazasında bir oyun hediye edilecek ve diğer güne kadar geçerli olacak.

Kampanya Horizon Chase Turbo oyunu ile başladı. Bugün saat 18.59’a kadar oyuncular Horizon Chase Turbo oyununu kütüphanelerine ekleyebilir ve sonsuza kadar sahip olabilir. Horizon Chase Turbo, 80 ve 90'ların Out Run, Lotus Turbo Challenge, Top Gear (SNES), Rush gibi beğenilen oyunlarından ilham alan bir yarış oyunu. 16-bit grafik kalitesini temel alan oyunda çok oyunculu bölünmüş ekran modu da mevcut. Olumlu yorumlar alan yapım Steam mağazasında 42.99TL olarak satılıyor.

Horizon Chase Turbo

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim