Anlık Bildirim

Epic Games mağazası mobil platformlara geliyor

Tim Sweeney popüler oyun mağazasının iOS ve Android platformlarına da getirmek istediklerini açıkladı. Epic Games mağazası mobilde nasıl bir tecrübe sunacak bilinmiyor.

Epic Games mağazası mobil platformlara geliyor Tam Boyutta Gör

Kurulduğu günden bu yana gerek özel oyun anlaşmaları gerekse de ücretsiz oyun hediyeleri Epic Games mağazasını sürekli gündemde tutmayı başardı. Elbette ücretsiz oyun hediyesi ayrı bir başarı hikayesi durumunda.

Önemli gelişmeler var

Epic Games patronu Tim Sweeney bir etkinlikte oyun mağazasının etkilerini ve gelecek planlarını anlattı. Sweeney yaptıkları ücretsiz oyun kampanyalarının on milyonlarca yeni kullanıcıyı mağazaya kazandırmakla kalmayıp diğer oyun mağazalarına da olumlu katkı yaptığını belirtiyor.

Hediye oyunların özellikle geliştiricileri ve geliştiricilerin diğer yapımlarını öne çıkardığını ifade eden Sweeney bu sayede insanların diğer oyunları inceleme fırsatı yakaladığını, sonrasında da satın almaya yöneldiğini vurguluyor.

Sweeney’in diğer bir önemli açıklaması ise Epic Games mağazasının mobil platformlara geleceği yönündeydi. Sweeney; iOS ve Android platformlarına yakın dönemde mağaza uygulamasını yayınlamak istediklerini belirtti.

PC tarafında önemli işler başaran Epic Games mağazasının mobil tarafta nasıl bir strateji izleyeceği merak konusu. Bu uygulama PC mağazasının yardımcı bir uygulaması olarak mı çalışacak yoksa mobil oyunların yer aldığı bir mağaza haline mi gelecek şimdilik net değil. Bununla birlikte oyun hediyeleri mobil tarafta da yapılırsa Epic Games mağazası yeni bir çığır açabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8662 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
epic games, epic games mobile ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim