Anlık Bildirim

Epic Games mağazasında Offworld Trading Company ve Gonner ücretsiz

Ücretsiz oyun hediyelerine tüm hızıyla devam eden Epic Games mağazasında bu hafta da iki oyun listede. Offworld Trading Company ve Gonner oyunları ücretsiz sunuluyor.

Epic Games mağazasında Offworld Trading Company ve Gonner ücretsiz

Ekonomik strateji türündeki Offworld Trading Company ve platform tarzındaki Gonner oyunları bir hafta süreyle Epic Games mağazasında ücretsiz erişilebiliyor olacak. 

Offworld Trading Company ve Gonner neler sunuyor?

Offworld Trading Company oyunu Civilization IV’ün baş tasarımcısı Soren Johnson tarafından geliştirildi. Strateji türünde olan oyun Mars kolonilerinde geçiyor. Bu kez silahlar yerine ekonomi konuşuyor.

Oyun bir ekonomik mücadele üzerine gidiyor. Mars gezegeninde topladığınız kaynakları hem kullanıyor hem de işleyip satıyorsunuz. Böylece bir piyasa oluşturuyor ve Mars ekonomisini elinizde tutmaya çalışıyorsunuz.

Gonner ise bir platform oyunu. Pastel renkler tabanlı hoş bir atmosfere sahip olan oyunda bölümler rastgele oluşturuluyor. Balina arkadaşınız ile birbirinden zorlu bölümlerde düşmanlara karşı savaştığınız oyunda günlük görevler de oluyor. Oyunlar 12 Mart tarihine kadar ücretsiz.

Gonner

Offworld Trading Company

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim