Anlık Bildirim

AMD EPYC Milan-X için IBM müjdesi

AMD EPYC Milan-X işlemciler bellek konusundaki rakipsiz verimliliği sayesinde Microsoft, Facebook, Tencent gibi teknoloji devlerinin ardından IBM’i de listesine aldı. 

EPYC Milan-X işlemciler Tam Boyutta Gör

Çok daha yüksek bellek verimliliğine ulaşabilen EPYC Milan-X sunucu işlemcileri önemli iş birliklerine de zemin hazırlıyor. Microsoft, Facebook, Tencent gibi devlerin ardından IBM de kapıyı çaldı. 

IBM ve AMD iş birliği

IBM bulut hizmetleri içerisinde sunduğu ve bilişim yükü fazla olan Bare Metal segmentinde EPYC Milan-X işlemcilerinden yararlanacak. IBM ayrıca bu segmentte çok akıcı bulut oyunlar sunulmasını da sağlıyor. 

128 çekirdek barındıracak olan sunucular 4TB kapasiteye kadar bellek ve 10NVMe sürücüsüne ev sahipliği yapacak. AMD EPYC 7763 modelinin kullanıldığı çift soketli sunucular IBM açısından da bir ilki temsil ediyor. Bant genişliği ise 20TB seviyesinde. 

Yılın dördüncü çeyreği AMD açısından oldukça parlak geçecek. EPYC Milan-X işlemciler şimdiden sayısız sunucu devini kendisine çekti. Muhtemelen gelecek haftalarda daha fazla iş birliği açıklanacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim