Anlık Bildirim

Facebook, şirkete ait uygulamalara karanlık mod desteğini bir türlü getiremiyor

Sosyal medya devi Facebook, başta mobil uygulaması ve WhatsApp'a karanlık mod desteği getirmek için yoğun çaba sarfediyor. Ancak gelen haberler henüz başaramadığı yönünde.

Facebook, şirkete ait uygulamalara karanlık mod desteğini bir türlü getiremiyor Tam Boyutta Gör

Karanlık mod, son zamanlarda pil tasarrufu ve göz sağlığımız için oldukça önem taşımaya başladı. Birçok şirket, uygulamalarına karanlık mod desteğini ekledi ancak Facebook'un bu konuda oldukça gerilerde kaldığını söyleyebiliriz.

Hatalarla dolu

Uzunca bir süredir hem Facebook, hem de şirketin sahibi olduğu WhatsApp uygulamasına karanlık mod desteğinin ekleneceği belirtiliyordu. Şirket kısıtlı bir kullanıcı grubunda Facebook'un karanlık modunu test etmeye başladı ancak sonucun skandal olduğu söylenebilir. Görsellerde de görebileceğiniz üzere Facebook'un karanlık mod özelliği, uygulama geneline tam olarak yansımıyor ve yarım yamalak bir karanlık mod sunuyor.

Facebook, şirkete ait uygulamalara karanlık mod desteğini bir türlü getiremiyor Tam Boyutta Gör

Facebook gibi milyarlarca dolarlık bir şirketin, henüz karanlık mod özelliğini aktif duruma getirememesi ve bu modun hatalarla dolu olması ise son derece garip. WhatsApp'da da benzer sorunların olduğu düşünülürse, bir müddet daha Facebook uygulamalarına karanlık modun gelmesini bekleyeceğimizi söyleyebiliriz. Bakalım şirket kullanıcılara bu müjdeli haberi ne zaman verebilecek?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4252 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, karanlık mod ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim