Anlık Bildirim

Facebook da NFT desteklemeye başladı

Facebook kullanıcıları bundan böyle cüzdanlarında tuttukları NFT koleksiyonları ana akışta paylaşabilecek. Instagram ağında olduğu gibi Facebook ağında da yeni dönem başladı. 

Facebook

Geçtiğimiz haftalarda Instagram sosyal ağına NFT koleksiyonlarını paylaşabilme imkânı tanıyan Facebook bu haftadan itibaren de kendi uygulamasına aynı özelliği getirdi. Böylece hem Instagram hem de Facebook üzerinde NFT paylaşımı mümkün oldu.

Facebook ağında NFT dönemi

Yaz başlarında testlerine başlayan NFT paylaşımı artık son kullanıcıya da sunuldu. NFT paylaşım kuralları Instagram ile benziyor. İlk etapta Coinbase ve Dapper cüzdanları desteklenecek. Flow, Ethereum, Polygon ağlarında çıkarılan NFT koleksiyonlarının Facebook’ta paylaşılması mümkün olacak. Sonraki dönemde Rainbow, MetaMask, Trust Wallet cüzdanlarına da destek sunulacak.

NFT paylaşımının herhangi bir ücreti yok. Paylaşım esnasında NFT koleksiyonunu oluşturan ve çıkaran kişilerin eğer izinleri varsa isimleri başlığın hemen altında görünecek. Kullanıcıların sadece cüzdanlarını Facebook hesabına bağlamaları yeterli olacak.

En büyük sosyal ağ Facebook ve en büyük görsel tabanlı sosyal ağ Instagram üzerinde NFT paylaşımının sunulması haliyle bir merak ve etkileşimi de beraberinde getirecek. Yani NFT dünyasında bir hareketliliğe de sebep olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim