Anlık Bildirim

Facer 7.0, gerçek zamanlı 3 boyutlu saat yüzleri getiriyor

Facer, Galaxy Watch 4 ve 5 saatlerle uyumlu yeni 3 boyutlu saat yüzlerini sundu. WearOS'lu Samsung Galaxy akıllı saatiniz için alternatif yüzler arıyorsanız değerlendirmelisiniz.
3D saat yüzü facer Tam Boyutta Gör
Facer, Samsung Galaxy Watch’lar için binlerce saat yüzü içeren bir kitaplık sunuyor. Galaxy Watch ile gelen saat yüzlerini sevmediyseniz, Facer’ın yeni harika görünümlü 3D saat yüzlerini deneyebilirsiniz. Saat yüzlerine 3 boyutlu grafik öğeleri ve animasyonlar ekleyen tasarım araçları sunan Facer uygulamasının 7.0 sürümünde yeni arayüzler mevcut.

Yeni 3D saat yüzleri, Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 ve Watch 5 Pro ile uyumlu. Facer 7.0 sürümde daha gerçekçi görünen efektler, animasyonlar, dinamik aydınlatma efektleri için yüksek poligon 3B modeller ve karakterler yer alıyor. Ayrıca benzersiz saat yüzleri oluşturan prosedürel olarak oluşturulan 3D animasyonlar mevcut. Facer’a göre 3D saat yüzleri pili de fazla tüketmiyor.

Facer, premium kullanıcılar için 15 yeni 3D saat yüzünü ücretsiz olarak veriyor ancak ücretsiz kullanıcılara her biri 2 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim