Anlık Bildirim

FarmVille veda ediyor

Facebook üzerinde en çok oynanan oyun ünvanına sahip FarmVille yıl sonu itibariyle kapanıyor. Gerek Flash teknolojisinin rafa kalkması gerekse değişen alışkanlıklar oyunun sonunu getirdi.

FarmVille veda ediyor

Sosyal ağlar üzerinde oyun oynama konseptinin geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan ve yıllarca sevilerek oynanan FarmVille çiftlik oyunu veda ediyor. Sebebi ise Adobe Flash desteğinin sona ermesi.

Bir devir kapanıyor

2009 yılında Flash tabanlı olarak hazırlanan FarmVille; sanal ortamda oyuncuların bir çiftlik işletmelerine olanak tanıyordu. Arkadaşlar arasında rekabet, yardımlaşma ve paylaşma gibi unsurlarla kısa sürede geniş bir kitleye yayılmıştı.

İnsanları adeta sanal çiftçi haline getiren FarmVille uzun süre Facebook üzerinde en fazla oyuncuya sahip oyun oldu. Ayrıca Zynga’nın da sektörde tanınmasına ve bugünlere gelmesine de katkı sağladı. Oyun içi sanal eşyaların satışlarından önemli gelirler elde edildi.

Adobe Flash standardının yolun sonuna gelmesi ile birlikte FarmVille oyunu da sona eriyor. 31 Aralık itibariyle oyun sunucuları kapanacak. Bu tarihe kadar mevcut kredilerin kullanılması isteniyor. Ayrıca oyun içi satın alımlar da 17 Kasım tarihinde kadar devam edecek. Bu tarihten sonra kaldırılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7717 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
facebook, farmville ve Internet
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim