Anlık Bildirim

Fast and Furious efsanesi, "InitialD" filmi yapacak

Fast and Furious efsanesi, "InitialD" filmi yapacak.Filmdeki ikonik karakteri canlandıran Sung Kang, japon çizgi romanına dayanan yeni InitialD'yi yöneteceğini açıkladı

Fast and Furious efsanesi, 'InitialD' filmi yapacak Tam Boyutta Gör

Hızlı ve Öfkeli filminde ikonik karakter Han Lue'yu canlandırmasıyla tanınan aktör Sung Kang, japon çizgi romanına dayanan yeni Initial D'yi yöneteceğini açıkladı.

InitialD  ile otomobil severlerin ve manga takipçilerinin beğenisine sunulacak olan film ile Kang'ın, babasının Toyota AE86 Sprinter Trueno'sunda tofu sunarak sürüklenme becerisini öğrenen ve daha sonra yasadışı sokak yarışlarının öne çıkmasına neden olan bir lise öğrencisini takip eden orijinal hikayeyi anlatmayı planlanıyor. Kang, "Bu arabalarla, drift ve bunun gibi havalı şeylerle ilgili. Arabalara olan aşkımı ifade eden eğlenceli, büyük bütçeli bir film." 

InitialD neden hala bu kadar popüler ?

Çok yetenekli bir sürücü olan Fujiwara Takumi 13 yaşından beri araba kullanıyordu, İlk başta arabalar ilgisini çekmedi, arabaları ilk başta dolaşmanın bir yöntemi olarak görüyordu. Takumi'yi yarı zorla, yarı cesaretlendiren babası Fujiwara Bunta'ydı. Yaptığı tek şey, Takumi'nin Akina Dağı'nın tepesindeki restorana, kelimenin tam anlamıyla Tofu ulaştırmak ve teslimattan sonra, doğal olarak, mümkün olan en kısa sürede eve dönmektir. Tofunun parçalara ayrılmayacağından emin olmak için babası bardak tutucuya bir bardak su koyar ve oğluna bardak su dökülmezse tofunun iyi olacağını söylerdi.

Fast and Furious efsanesi, 'InitialD' filmi yapacak Tam Boyutta Gör

Tabi ki bu da Takuminin sürüş özelliklerini geliştirecek ve Akina Dağı'nda efsaneleşmesine sebep olacaktı. Bunu yanında kullanılan araçlar ise JDM ( Japan Domestic Market ) araçlarıdan olup ünlerine dünyaya duyurmuş olan Mazda, Toyota, Subaru gibi otomobil üreticilerin araçları da bulunmaktaydı. Otomobil severler ve manga - anime severler arasından oldukça popüler olan bu dizi bakalım yeni filmiyle izleyenler karşısına ne çıkaracak.

Kaynakça https://www.carthrottle.com/news/fast-and-furious-legend-sung-kang-making-initial-d-film?fbclid=IwAR3cPv7aCUdVbbBzBisKTgd9r8SHHUQtogIKQqEUgLlzvT6NxaoVa6v9P4g https://hypebeast.com/2023/10/fast-and-furious-star-sung-kang-direct-new-initial-d-film-announcement Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim