Anlık Bildirim

Fortnite yeniden iOS’ta ancak GeForce Now ile

iOS platformunda yerleşik olarak oynamanın imkânsız olduğu Fortnite oyunu GeForce Now üzerinden kapalı beta sürecine başlıyor. Android tarafında ise harici yükleme seçenekleri zaten mevcuttu. 

Fortnite iOS Tam Boyutta Gör

Kendi ödeme yönteminde ısrar etmesi nedeniyle Google ve Apple ile davalık olarak uygulama mağazasından kaldırılan Fortnite dolaylı yollardan da olsa geri dönüyor. Elbette bulut oyun hizmetlerinden bahsediyoruz. 

Fortnite iOS’ta

Nvidia tarafından yapılan açıklamaya göre GeForce Now uygulaması iOS tarafında kapalı beta sürecinde başlıyor. Sunucuların kapasitesini ve grafik gücünü ölçmek için yapılacak olan bu teste kayıtlar başlamış durumda. 

Hızlı hareket önemli olduğu için elbette uzak sunuculardan Fortnite oynamak rekabeti ne derece etkileyecek merak konusu. Yerleşik olarak oynayanlar karşısında dezavantaj olursa elbette çok tercih edilmeyecektir. Bu da kullanıcının internet kapasitesi ile doğrudan orantılı.

Nvidia oyunlar için gamepad kullanılmasını tavsiye ederken Fortnite ile birlikte sunulan dokunmatik kontroller de oldukça akıcı. Henüz farklı bir karar alınmadığı için iOS kullanıcılarının yerleşik olarak Fortnite oynama şansı yok. Android kullanıcıları ise üçüncü taraf mağazalardan harici olarak oyunu kurabiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim