Anlık Bildirim

LEGO Fortnite geliyor

Fortnite oyununu daha geniş kitlelere ulaştırmak isteyen Epic Games ve LEGO iş birliğine gidiyor. LEGO karakterleri ile farklı bir deneyim oyuncuları bekliyor.  
Fortnite Tam Boyutta Gör
26 milyar dolara ulaşan gelirleriyle oyun dünyasının en çok kazandıran yapımı olmayı başaran Fortnite, biraz daha alt yaş gruplarına ulaşabilmek amacıyla yeni bir deneyim serisi sunmaya hazırlanıyor.

LEGO Fortnite heyecanı

LEGO Group ile ortak hazırlanan LEGO Fortnite deneyimi 10 yaş üzeri kullanıcılara hitap ediyor. Oyun içerisindeki görsel unsurların LEGO karakterleri ile değiştiği deneyimin hayatta kalma odaklı olacağı açıklandı. Ayrıca 1200 farklı görünüm de oyuna eklenecek. LEGO Fortnite deneyimi 7 Aralık itibariyle oyunculara sunulacak.

Rocket Racing deneyimi adından da anlaşılacağı üzere Rocket League geliştiricisi Psyonix tarafından hazırlandı. Oyuncular farklı araçlarla Rocket League benzeri bir yarış deneyimi yaşayacak. Rocket Racing deneyimi 8 Aralık tarihinde erişime açılacak.

Fortnite oyununda tam 3 yeni deneyim Tam Boyutta Gör

Son olarak Fortnite Festival deneyimi ise Rock Band oyununun arkasındaki Harmonix tarafından geliştirildi. Oyuncular tek veya çoklu olarak sahnede bir müzik grubu içerisinde parçalara ayak uydurmaya çalışacak. 9 Aralık tarihinde açılacak olan deneyimin ilk konuğu da The Weeknd olacak.

Fortnite oyununda tam 3 yeni deneyim Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim