Anlık Bildirim

Galaxy Ring'in çıkış tarihi belli oldu: Yakında geliyor

Samsung’un merakla beklenen akıllı yüzüğü Galaxy Ring, bu yılın ikinci yarısında kullanıcılarla buluşacak. Şimdi de Galaxy Ring'in çıkış tarihi ortaya çıktı. İşte detaylar...
Galaxy Ring'in çıkış tarihi belli oldu! Yakında geliyor Tam Boyutta Gör
Samsung, uzun zamandır beklenen Galaxy Ring'i bir sonraki Unpacked etkinliğinde duyurmayı planlıyor. Ancak bu tarih büyük bir engelle karşılaşmış olabilir. Geçtiğimiz saatlerde Galaxy Ring'in çıkış tarihi ortaya çıktı.

Galaxy Ring, ağustos ayında geliyor

Kaçıranlar için Samsung, Galaxy Ring'in karşılaşabileceği patent risklerini azaltmak için Oura'ya dava açtı. Bu dava ise bir önlem niteliğinde diyebiliriz. Bu sürecin nasıl sonuçlanacağı ise şu an için belirsiz. Ancak sızıntılara göre Samsung, Galaxy Ring'in seri üretimine Haziran 2024 ortasında başlamayı planlıyor. Cihazın piyasaya sürülmesinin ise ağustos ayını bulacağı ifade edildi.

Bu, Samsung’un patent anlaşmazlıklarıyla ilk karşılaşması değil. Söz konusu davada yüzüğe pil yerleştirmek ve kullanıcılara bir fitness skoru vermek gibi patentlerin Oura'ya özgü olmadığı, aksine hemen hemen tüm akıllı yüzüklerde kullanılabileceği belirtiliyor. Şirketin bu konuda haklı olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Samsung'un büyüklüğü ve pazar gücü göz önüne alındığında, Galaxy Ring'in Oura'nın işine ciddi bir tehdit oluşturduğu açık. Eğer Samsung bu davada başarılı olursa, bu durum daha küçük giyilebilir teknoloji firmaları için de emsal teşkil edebilir.

Galaxy Ring hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak şimdiye kadar yapılan açıklamalara bakıldığında kalp atış hızı ve uyku izleme gibi sağlık izleme özellikleriyle birlikte çıkacak ve kalp atış hızını, SpO2'yi, adımları, egzersizleri ve uykuyu takip edebilecek. Üstelik farklı boyutlarda gelecek yüzüğün 300-350 dolar arası bir fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim