Anlık Bildirim

Galaxy S23 serisi, Samsung üretimi Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek

Samsung Galaxy S23 serisi, 1 Şubat'ta tanıtılacak. Akıllı telefonlar, TSMC yerine Samsung üretimi özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek.         
Samsung Galaxy s23 işlemcisi nasıl olacak Tam Boyutta Gör
Yeni rapor, bir kez daha Samsung Galaxy S23 serisinin (S23, S23 Plus, S23 Ultra) daha yüksek hızda çalışan özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle geleceğini doğruluyor.

Galaxy S23 serisi akıllı telefonlarda kullanılacak Snapdragon 8 Gen 2 işlemci “Galaxy için Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobil Platformu” olarak adlandırılacak ve 3.2GHz yerine 3.36GHz’e kadar saat hızında çalışacak. Bu özelleştirilmiş Snapdragon 8 Gen 2’nin geri kalan özellikleri büyük ölçüde normal sürümle aynı olacak; 3.36GHz’e kadar çalışan prime çekirdeği, 2.8GHz’e kadar çalışan dört adet performans çekirdeği ve 2GHz’e kadar çalışan üç adet verimlilik çekirdeği.

4nm üretim sürecinden geçen işlemcinin TSMC yerine Samsung üretimi olduğu söyleniyor. Bununla birlikte Samsung’un “Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy” markalaştırması Unpacked etkinliğine özel olabilir; geniş çapta kullanıp kullanmayacağı bilinmiyor.

Samsung, Galaxy S23 serisinin teknik özelliklerini henüz detaylandırmadı ancak şu ana kadar gelen sızıntılar, S23 serisiyle ilgili yeni öğreneceğimiz çok az şeyin olduğunu gösteriyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5317 kez okundu.
20 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s23, Teknoloji Haberleri ve
2 etiket daha Mobil Teknolojiler Android
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim