Anlık Bildirim

Galaxy S24 serisi Galaxy S23’ten yüzde 50 daha hızlı olabilir!

Galaxy S24’te olacağı söylenen Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy işlemcisinin test sonuçları ortaya çıktı. Sonuçlara göre yeni seri, selefine göre büyük bir performans artışıyla gelebilir.

Galaxy S24 serisi Galaxy S23’ten yüzde 50 daha hızlı olabilir! Tam Boyutta Gör
Samsung Galaxy S24 serisi belirli pazarlarda Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy yongasıyla birlikte gelirken serinin Ultra modelinin tüm pazarlarda bu daha hızlı yonga ile çıkacağı söyleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3'ü resmi olarak piyasaya sürmedi, bu yüzden hakkında fazla bir şey bilmiyoruz, ancak yeni bir sızıntı Qualcomm'un Samsung için hazırladığı yonga setinin son derece güçlü olabileceğini gösteriyor.

Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy yüzde 50 hız artışı sağlayabilir

Daha önceki sızıntılarıyla bilinen Revegnus’a göre Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy yongası, Geekbench 6'daki çoklu çekirdek testinde 7.400 puan almayı başarıyor. iPhone 15 Pro serisinde bulunan A17 Bionic’in de benzer puanlar aldığı iddia edilmişti. Şimdi, bunun bu kadar etkileyici olmasının nedeni, Galaxy S23 serisinde bulunan Snapdragon 8 Gen 2'nin Geekbench 6'da 4.975 puan alabilmesi. Dolayısıyla neredeyse yüzde 50’lik bir artıştan söz ediliyor.

Öte yandan bu bilgi doğruysa Qualcomm için de haberler iyi diyebiliriz. Snapdragon 8 Gen 3 ile böylesi bir artış Apple ile rekabette firma için gerekliydi. Zira Qualcomm, saf güç açısından CPU düzeyinde Apple’ın yongalarının gerisinde kalıyordu. GPU tarafındaysa durum tam tersi. Bununla birlikte Samsung özelinde değinilmesi gereken bir diğer şey de Galaxy S24 ve Galaxy S24+’da olacağı söylenen Exynos 2400 ve performansı. Eğer talihsiz bir nedenden ötürü bu yonga seti Qualcomm varyantını performans ve verimlilikte yakalayamazsa Samsung’un başı ağrıyabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18102 kez okundu.
12 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S24 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim