Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S24 Ultra'nın titanyum kasa ile geleceği bir kez daha onaylandı

Yeni bir rapor, Samsung'un ilk titanyum kasaya sahip cihazının Galaxy S24 Ultra olacağını bir kez daha doğrularken maliyetinin beş katına kadar çıkabileceğini de ortaya çıkardı.
Galaxy S24 Ultra'nın titanyum kasayla geleceği yine onaylandı Tam Boyutta Gör
Teknoloji devlerinden Samsung'un önümüzdeki aylarda yeni serisi Galaxy S24'ü piyasya sürmesi bekleniyor. Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra'dan oluşması beklenen seri ile Samsung, kasa malzemesinde büyük bir değişikliğe gidebilir. Daha önceki raporlar seriden Galaxy S24 Ultra'nın titanyum kasa ile gelebileceğini ortaya çıkarmıştı. Yeni bir rapor ise bu bilgiyi bir kez daha doğruladı.

Titanyum kasa ile gelecek Galaxy S24 Ultra'nın maliyeti 4 katına çıkabilir

Apple, iPhone 15 Pro ve Pro Max'te titanyum kasayı bu kadar öne çıkarırken Samsung'da bu durumdan ilham almış gibi görünüyor. Zira The Elec'in hazırladığı yeni rapor, Galaxy S24 Ultra'nın titanyum çerçeve ile geleceğini bir kez daha doğruladı. Ayrıca rapora göre serinin diğer cihazları ise yine alüminyum kasa ile piyasaya sürülecek.

Galaxy S24 Ultra'nın titanyum kasayla geleceği yine onaylandı Tam Boyutta Gör
Mevcut alüminyum çerçevelerinin Samsung'a maliyeti yaklaşık olarak 20 doların altında. Ancak bu titanyum çerçeveler Samsung'a pahalıya patlayabilir. Çünkü titanyum çerçeveye geçmek dört ila beş kata kadar maliyeti artıracak. Ancak raporda bu duruma rağmen şirketin yaklaşık 15 milyon titanyum kasa üretimi planladığı bildirilmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim