Anlık Bildirim

Samsung, Galaxy S9 serisine güncelleme desteğini bitirdi

2018’de çıkan Samsung Galaxy S9 serisi, 4 yılın sonunda güncelleme desteğini yitirdi. 2 yıl boyunca Android sürüm yükseltmesi ve 4 yıl boyunca güvenlik güncellemesi alan S9 için yolun sonuna gelindi.

Galaxy S9, son güncellemesini aldı Tam Boyutta Gör

2018’in en iyi telefonlarından olan Galaxy S9 serisi, Samsung’un güncelleme desteğini çektiği son cihaz oldu. En son Android 10 güncellemesi alan cihaz, bunca süre boyunca güvenlik güncellemesi almaya devam ediyordu ancak artık, herhangi bir güncelleme almayacak.

Samsung, geçtiğimiz yıllarda güncelleme konusunda iyileşse de bu güncelleme sözleri, çoğu zaman eski cihazları kapsamıyor. Galaxy S9 için yalnızca iki Android güncellemesi yayınlandı ancak Samsung, daha sonraki cihazları için 3 Android sürüm güncellemesi sözü verdi. Galaxy S21 serisinden itibaren 4 Android güncellemesi ve 5 yıl güvenlik güncellemesi verecek olan Samsung, Android tarafında bir numara olmaya gitse de eski Samsung cihaz sahiplerinin kalbini kazanması zor olacak gibi gözüküyor. Galaxy S9 ve S9+ için güvenlik desteği biterken Galaxy S10 serisi için ise aylık güvenlik güncellemelerinden 3 aylık güvenlik güncellemelerine geçildi. Bakalım Samsung, Android tarafındaki güncelleme güvenilirliğini kazanabilecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4244 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
samsung galaxy s9 serisi, android 10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim