Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün tanıtım tarihi ortaya çıktı

Katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri Samsung, yakında yeni amiral gemilerini tanıtacak. Yeni gelen bilgiler, Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün olası tanıtım tarihini belirtiyor.

Galaxy Z Fold 4'ün çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung, Galaxy Z Fold ve Galaxy Z Flip serilerinin başarısı ile katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri olmayı başardı. Özellikle son bir yılda cidi anlamda büyüyen katlanabilir akıllı telefon pazarı, yakında en sevilen cihazlarının yeni versiyonuna kavuşacak.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, 10 Ağustos’ta tanıtılabilir

Son yıllarda Galaxy Note serisini sonlandırması ile Ağustos/Eylül etkinliklerinde Galaxy Z Fold ve Z Flip serilerini güncelleyen Samsung, bu doğrultuda hareket etmeye devam edecek. Güvenilir kaynaklardan olan Jon Prosser, Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4’ün 10 Ağustos’ta duyurulacağını belirtti.

Prosser, etkinlik tarihi dışında ek bilgiler de verdi. Seçili ülkelerde Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4, etkinliğin hemen ardından ön siparişe açılacak. Cihazların standart çıkış tarihi ise 26 Ağustos olarak belirtilmiş. Galaxy Z Fold 4’ün Bej, Yeşil, Fantom Siyah; Galaxy Z Flip 4’ün ise Mavi, Bora Moru, Grafit ve Pembe Altın renkleri ile çıkış yapması bekleniyor. İki cihaz da üst seviye Snapdragon 8+ Gen 1’den gücünü alacak ve Android 12 tabanlı One UI 4.1.1 ile çıkış yapacak. Cihazların fiyatı hakkında şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim