Anlık Bildirim

Game Pass üyelerine Minecraft müjdesi

Önümüzdeki aydan itibaren Minecraft adeta coşuyor. Caves and Cliffs, The Wild Update ve The Deep Dark güncellemeleri belirli aralıklarla oyunculara sunulmaya başlayacak.

Game Pass PC için Minecraft Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının ve yayıncılık dünyasının en önemli yapımları arasında yer alan Minecraft bu hafta bir hayran etkinliği düzenledi. Etkinlik Minecraft ile ilgili yeniliklere yer verirken önemli bir konuyu da gündeme getirdi. 

Game Pass PC için Minecraft müjdesi

Minecraft bugüne kadar Game Pass aboneliğinin değişmez oyunu haline gelmişti ancak sadece Xbox One tarafında. Game Pass PC aboneleri bugüne kadar Minecraft oyunundan yararlanamıyordu. 

Microsoft yaptığı açıklamada 2 Kasım itibariyle Game Pass PC için iki Minecraft oyunu geleceğini duyurdu. Java ve Bedrock sürümlerinin ikisi birden PC kullanıcıları tarafından erişilebilir olacak. Bu müjde uzun süredir Minecraft hayranları tarafından bekleniyordu.  140 milyondan fazla oyuncusu olan Minecraft için bu duyuru önemli bir adım olarak görülüyor. Tek bir Microsoft hesabı ile iki oyuna girmek mümkün olacak ancak çapraz platform desteği mevcut olmayacak. 

Diğer taraftan Caves and Cliffs güncellemesinin ikinci kısmı yıl bitmeden dağıtımda olacak. Daha genişlemiş mağaralar, derinlik limiti artan dünyalar ve biyomlar bu güncellemede yer alacak. 

Yine bataklık biyomunu tamamen yenileyecek ve kullanıcıların bataklıklarda meyve yetiştirebileceği ortam sunacak The Wild Update adlı güncelleme gelecek yıl dağıtıma başlayacak. Son olarak Warden adında daha korkunç bir karakteri ve derin karanlıklarda yeni eşyalar bulmanızı oyuna dahil edecek The Deep Dark güncellemesi de gelecek yıl benzer dönemde kullanımda olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim