Anlık Bildirim

GeForce Now bulut oyun hizmeti erişime açıldı

Steam veya Epic Games gibi oyun mağazalarında satın aldığınız oyunları artık Nvidia GeForce Now hizmeti ile bilgisayar ve Android cihazlarınızda akıcı bir şekilde oynayabileceksiniz.

GeForce Now bulut oyun hizmeti erişime açıldı Tam Boyutta Gör

Nvidia'nın bulut tabanlı sunucular üzerinden düşük güçteki sistemlere bile en iyi oyunları yansıttığı hizmeti GeForce Now beta sürecinden çıkarak herkesin erişimine açıldı. Hizmet iki farklı üyelik seçeneği ile geliyor.

GeForce Now neler sunuyor?

Nvidia GeForce Now hizmeti size elindeki oyunları sunmuyor. Aksine Steam, Epic Games ve Battle Net kütüphanelerinize erişerek satın almış olduğunuz oyunları yansıtıyor. Şimdilik her oyun bu hizmeti desteklemiyor.

Windows veya Mac üzerinde oyun kütüphanelerinizi eşledikten sonra Android üzerinde de oyun oynamak mümkün oluyor. 720p 60fps yansıtma için en az 15Mbps, Full HD 60fps için ise 25Mbps bağlantılara ihtiyacınız var. Hizmet 5GHz yönlendirici veya bilgisayarınıza Ethernet bağlantısı istiyor

Hizmetin ücretsiz sürümü oyun oturumlarınızı sadece 1 saat ile sınırlıyor ve yoğun zamanlarda beklemeniz gerekiyor. Aylık 5.5 Avro tutarındaki Founders seçeneği ise RTX desteği, oturum başı 6 saate kadar süre, 90 günlük ücretsiz süre ve yoğun dönemlerde öncelik şeklinde avantajları var.

Henüz yolun başında olduğu için gerek sunucu desteği gerekse oyun desteğinde bazı sıkıntılar yaşanabilir ancak zamanla GeForce Now hizmeti ve Google Stadia gibi benzer hizmetler oyun dünyasını şekillendireceğe benziyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10452 kez okundu.
19 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
nvidia, nvidia geforce now ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim