Anlık Bildirim

GeForce Now by GAME+’ın abonelik paketleri belli oldu

GeForce Now'ın Türkiye sunucularının açılmasına sayılı günler kala abonelik paketleri açıklandı. GAME+ web sitesindeki bilgiye göre ücretsiz ve ücretli iki seçenek olacak. Ücreti açıklanmadı.

GeForce Now by GAME+’ın abonelik paketleri belli oldu Tam Boyutta Gör

Nvidia’nın bulut tabanlı oyun teknolojisi GeForce Now, Turkcell GAME+ iş birliği ile Türkiye sunularından hizmet vermeye hazırlanıyor. Mart ayında kullanıma açılacak GAME+ platformunun abonelik paketleri belli oldu.

Gameplus.com.tr web sitesinde GAME+ platformunun abonelik seçenekleri yayınlandı. Basic ve Premium adında iki abonelik tipi gözüküyor. Basic abonelik ücretsiz olacak. Premium paketin fiyatı belirtilmemiş.

GeForce Now’ın ücretsiz abonelik seçeneği Nvidia’nın kendi sunucularında bulunuyordu. GAME+ partnerliği ile açılan Türkiye sunucularında da ücretsiz seçeneğin olması sevindirici.

GeForce Now Basic abonelik özellikleri

Basic abonelikte oyuncular sunucuya erişmeden önce kuyruk bekleyecek. Yoğunluğun az olduğu saatlerde direkt erişebilirsiniz. Her oyuncu 1 saatlik oturum süresine sahip. 1 saat sonunda oturum sonlandırılacak. Devam etmek istiyorsanız yeniden kuyruğa girip kaldığınız yerden tekrar 1 saatlik oynayabilirsiniz. Sunucular sınırlı kapasitede hizmet sunduğu için yoğun saatlerde kuyruk uzayabilir. Basic abonelikte RTX desteği bulunmuyor. Bu sınırlamalar haricinde Premium ile aynı deneyim sunuluyor.

GeForce Now Premium abonelik özellikleri

Premium abonelikte sıra bekleme derdi yok. Kuyruk beklemeden sunuculara erişebilirsiniz. Oturum süresi daha uzun. Ayrıca oyunlarda RTX seçeneği aktif edilebiliyor. Premium’un fiyatı ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Ön kayıt yapanlara öncelik

GAME+ platformu ilk duyurulduğunda sitede ön kayıt formu yer alıyordu. Ön kayıt talebi oluşturan oyuncular, Türkiye sunucuları herkesin kullanımına açıldığında ilk oynayan kişiler arasında yer alacak. Kayıt olan kişilerin erişim sırası geldiğinde kendilerine mail gönderilecek. Merak edilen bazı sorular hakkındaki cevaplar https://gameplus.com.tr/destek sayfasında yer alıyor. Bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

GeForce Now nedir?

GeForce NOW powered by GAME+, NVIDIA’nın bulut tabanlı oyun stream hizmetidir ve doğrudan bulut üzerinden cihazına gerçek zamanlı oyun deneyimi sunar. Yüksek grafikli PC oyunlarını düşük donanımlı PC’lerde, Mac’te, Android ve iOS cihazlarda oynayabilirsiniz.

Ücretli oyunları oynamak için oyunu satın almış olmanız gerekiyor. CS GO, Fortnite, Rocket League gibi ücretsiz oyunları ek ücret ödemeden oynayabilirsiniz.

GeForce Now by GAME+ kütüphanesindeki oyunların listesi: https://gameplus.com.tr/oyunlar

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
35061 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
game+, game+ paketleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim