Anlık Bildirim

God of War Ragnarok'un performan seçenekleri ortaya çıktı: 120fps moduna sahip olacak

Yılın en beklenen oyunlarından olan God of War Ragnarok, çok yakında PS4 ve PS5 oyuncuları ile buluşacak. Oyunun çıkışına az kalmışken PS5 sistemindeki grafik seçenekleri belli oldu.
God of War Ragnarok PS5 üzerinde 120fps seçeneğine sahip olacak Tam Boyutta Gör
Yılın en beklenen oyunlarından olan God of War Ragnarok, çok yakında PS4 ve PS5 oyuncuları ile buluşacak. Playstation 5 sisteminin muhteşem performansını kullanacak olan oyunun, çıkışından hemen önce grafik seçenekleri ortaya çıktı.

40fps ve 120fps seçenekleri bulunacak

Çıkışına az kala God of War Ragnarok’u eline geçirmiş birçok oyuncu, oyunun PS5 sistemindeki grafik modlarını detaylandırdı. Görünüşe göre Ragnarok, 4 farklı grafik seçeneğine sahip olacak. Grafik öncelikli seçenek, 4K çözünürlükte 30fps performans sunacakken performans öncelikli seçenek dinamik 4K çözünürlükte 60fps performans sunacak. Değişken yenileme hızına, 120Hz yenileme hızına ve HDMI 2.1 girişine sahip ekranlı kullanıcılar, grafik öncelikli seçenekte 40fps performansa sahip olacakken, performans öncelikli seçenekte 120fps elde edebilecek.

Dinamik 4K üzerinde oyunun 120fps hedefine ne kadar ulaşacağı bilinmiyor ancak performans, çoğunlukla 60fps’nin üstünde kalacaktır. Grafik kalitesine önem veren kullanıcılar ise 40fps seçeneğinde oyunu hem akıcı hem de gerçek 4K kalitesinde oynayabilecek. God of War Ragnarok, 9 Kasım’da PS4 ve PS5 sistemleri için çıkış yapacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7789 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
god of war ragnarok, playstaion 5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim