Anlık Bildirim

Google'ın yeni telefonu JioPhone Next, 50 dolar fiyatıyla geliyor

Google, Android ekosistemini yaygınlaştırmak ve pahalı telefon erişimi olmayan insanlara ulaşmak için, 50 dolar fiyatıyla JioPhone Next'i satışa sunacak. Yeni telefonun özellikleri paylaşıldı.

Google JioPhone Next Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Google, Jio telekomünikasyon şirketi ile anlaşarak 50 dolar fiyatıyla 4G telefon üretecek. Google iş birliği ile üretilecek yeni telefon JioPhone Next olarak adlandırılırken, yakında ön siparişe açılacak ve 10 Eylül’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Uygun fiyatla Android deneyimi hedefleniyor

Öncelik olarak Hindistan pazarını hedefleyen JioPhone Next, Android 11 sürümü ile beraber 5.5 inç boyutlarında HD bir ekrana ve Snapdragon 215 yonga setine sahip olacak. 2GB/3GB RAM ve 16GB/32GB dahili depolama seçenekleri sunacak telefon, 13 MP tek bir arka sensör, 8 MP ön kamera dizilimine sahip olacak ve 2500 mAh pilden güç alacak.

Google tarafından bütçe dostu olması beklenen telefon, pahalı telefonları zor elde edebilecek insanları hedefliyor ve daha fazla insanın Android ekosistemine katılması ile beraber teknolojinin sunduğu fırsatlardan yararlanması bekleniyor. Diğer pazarlar için herhangi bir bilgi paylaşımı sağlamayan Google, telekomünikasyon şirketleri ile anlaşarak ülkere özel uygun fiyatlı telefon seçenekleri oluşturabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8126 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, JioPhone Next ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim