Anlık Bildirim

Google Domains üzerinden alan adı satışı durduruldu: Hizmet için yolun sonuna gelindi

Geçtiğimiz aylarda Google, Domains servisini kapatacağını belirtmişti. Yaklaşık 10 yıllık servisin ardından hayata veda edecek olan servis üzerinden alan adı satışı kapatıldı.
Google Domains üzerinden domain satışına son verildi Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz aylarda Google, bir servisin daha fişini çekeceğini belirtmişti. Google Domains olan bu servis, yaklaşık 10 yıllık servisinin ardından kullanıcılara veda edecek. Firmanın yeni kararı ile Google Domains, artık alan adı satışlarına izin vermiyor.

Kullanıcılar Squarespace’e yönlendiriliyor

Milyonlarca dolar harcadığı yazılım servislerini öldürmesi ile bilinen Google, geçtiğimiz aylarda Google Domains servisinin kapanacağını duyurmuştu. Müşteri hesaplarını ve alan adlarını Squarespace’e satan Google, servisin kapatılması için adımlar atmaya başladı. 

Google Domains üzerinden domain satışına son verildi Tam Boyutta Gör
Google’ın alan adı (domain) satın alımına ve yönetimine izin veren servisi, artık yeni alan adları satmıyor. Bu servis üzerinden alan adı satın almaya çalışan kullanıcılar, Squarespace’e yönlendiriliyor. Ancak kullanıcılar, servis kapanana kadar daha önce satın aldıkları servisleri kullanabilecek ve yönetebilecek. Servisin tamamen kapanması ile ise müşterilerin hesapları ve kontrol seçenekleri Squarespace’e geçecek. Bunun dışında Wordpress, kısa bir süreliğine özel Google Domains kullanıcılarının ücretsiz olarak kendi platformlarına geçebileceğini belirtti. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim