Anlık Bildirim

Google Haritalar, yeni renklere sahip bir görünüm test ediyor

Google Maps, arayüzünde yeni renkler test ediyor. İşte Apple Haritalar'ın renklerine çok benzeyen yeni renklerin bulunduğu Google Haritalar'ın yeni arayüzü:    
Google Haritalar, yeni renklere sahip bir görünüm test ediyor Tam Boyutta Gör
Google Haritalar uygulamasının arka plan harita katmanında yeni renkler test ettiği ortaya çıktı. Apple Maps'in renklerine benzemesiyle dikkat çeken yeni renklerin bulunduğu görseller ise yeni bir rapor sayesinde ortaya çıktı.

 

Google Maps, Apple Haritalar'a benzer renkler test ediyor

Google Haritalar, yeni renklere sahip bir görünüm test ediyor Tam Boyutta Gör
Google Haritalar'ın yeni arayüzünde açık temadaki suların bulunduğu alanlar daha açık ve yeşilin tonlarına kayarken ağaçlık bölgeler daha koyu bir yeşile bürünmekte. Google Haritaların eski sürümünün solda yeni sürümünün ortada ve sağ tarafında ise Apple Maps'in bulunduğu o görsellerde yeni sürümde yollar ise daha koyu bir gri tonuna dönüşmüş.
Google Haritalar, yeni renklere sahip bir görünüm test ediyor Tam Boyutta Gör
Google Haritalar'ın karanlık temasında ise çok fark eden renk tonları bulunmamakta. Ancak genel olarak eski sürüme kıyasla suların bulunduğu alanlar yine daha koyu renklere sahip. Son olarak yeni arayüzde yol tariflerinde kullanıcıyı yönlendiren panelin ise daha koyu bir yeşil renk tonuna sahip olduğu görülmekte.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim