Anlık Bildirim

Google, iOS'un sevilen özelliğini Android'e getiriyor

Google, Play Store güncellemesiyle iOS'un beğenilen özelliklerinden birini Android'e getiriyor. Yeni özellik Google Play uygulama mağazasının beta sürümünü kullananlara sunuldu.
google play store aynı anda uygulama indirme Tam Boyutta Gör
Google Play Store’dan birden fazla uygulama indirdiğinizde, Android telefon, uygulamaları indirme kuyruğuna alır ve bir uygulamanın indirilmesi bitmeden diğer uygulamanın indirmesine geçmez. Yeni bir rapora göre gelecek Play Store güncellemesiyle bu durum değişecek.

Aynı anda birden fazla uygulama indirilebilecek

Paralel uygulama yükleme özelliği Google Play Store 40.0.13 sürümünde görüldü. Bu özellik varsayılan olarak aynı anda iki uygulama indirilecek şekilde yapılandırılmış ancak bu sınır beşe kadar artırılabiliyor. Ancak, bu özelliğin aynı anda birden fazla uygulamayı güncellemek için kullanılamayacağı söyleniyor.

Bu özellik, özellikle sık sık cihaz değiştiren veya düzenli olarak yeni uygulamalar keşfetmeyi seven kullanıcılar için faydalı olacak. Google’ın gelecekte bu özelliği güncellemeleri de içerecek şekilde genişletip genişletmeyeceği henüz bilinmiyor. Kıyaslama açısından, iPhone’da birden fazla uygulamayı eşzamanlı indirmek mümkün ve App Store’da tümünü güncelle seçeneğiyle aynı aynda birden fazla uygulama güncellenebiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
43889 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google play store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim