Anlık Bildirim

Google Mesajlar kullanıcılarına müjde: Mesajlara tepki vermedeki emoji sınırı kalkıyor

Geçtiğimiz Eylül ayında Google Mesajlar, kullanıcılarının mesajlara emojilerle tepki vermesini sağlamıştı. Ancak kullanıcıları 7 emojiyle kısıtlayan uygulama yakında bu kısıtlamayı ortadan kaldıracak.
Google Mesajlar'da mesajlara tepki verirken emoji sınırı kalkıyor
Birçok mesajlaşma uygulamasında olan mesajlara emojilerle tepki verme özelliği Google Mesajlar'da da geçtiğimiz Eylül ayında kullanıma sunulmuştu. Ancak yalnızca yedi emojiyle tepki vermenize olanak sağlayan bu özellik geliştirilmeye devam ediliyor.

Google Mesajlar'daki yedi emoji tepki sınırı kalkıyor

Bir süredir, bir RCS (Zengin İletişim Hizmetleri) sohbetine uzun basmak, yedi emojiden biriyle tepki vermenizi sağlamaktaydı. Bu yedi emoji, baş parmak yukarı/aşağı, kalp gözlü gülen yüz, sevinçten ağlayan ile yüz, ağzı açık yüz, ağlayan yüz ve kızgın yüzden oluşmaktaydı. Ancak 9To5Google tarafından hazırlanan bir rapor, önümüzdeki zamanlarda mesajlara daha fazla emoji ile tapki verilebileceğini ortaya çıkardı.

Google Mesajlar'da mesajlara tepki verirken emoji sınırı kalkıyor Tam Boyutta Gör
Yukarıdaki ekran görüntüsünden de görebileceğiniz gibi emojilerle tepki verirken artık yedi emoji ile sınırlandırılmıyorsunuz. Emojilerin en sonunda bulunan artı seçeneğine bastığınızda dilediğiniz tüm emojilerle tepki verebilmektesiniz. Ancak tüm emojilerle tepki verebilme özelliği şimdilik test aşamasındadır. Yakın bir zamanda ise bu özelliğin tüm kullanıcılar için kullanıma sunulması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim