Anlık Bildirim

Google, YouTube Music'in tasarımını iyileştiriyor

YouTube Music, tasarımında bazı iyileştirmeler yapıyor. Yakında gelecek güncelleme ile geniş çapta kullanıma sunulacak yeni tasarımla uygulamadaki bazı tuşlar Material You görünümü alacak.

Google, YouTube Music'in tasarımını iyileştiriyor Tam Boyutta Gör

Popüler müzik dinleme platformu YouTube Music bu yılın başlarında tabletler için çalma listesini ve albüm görünümlerini yeniden tasarlamıştı. Kendini geliştirmeye devam eden YouTube Music'in görünümünde bazı iyileştirmeler yaptığı ortaya çıktı. Uygulama yakında Android uygulamasına Material You düğmeleri ekleyebilir.

YouTube Music, Android uygulamasına Material You düğmeleri ekliyor

Google, YouTube Music'in tasarımını iyileştiriyor Tam Boyutta Gör

YouTube Music uygulamasında bir çalma listesine girdiğinizde İndir ve Kitaplığa ekle seçeneklerinin altında Karıştır ve Oynat düğmeleri karşınıza çıkar. Eskiden Karıştır ve Oynat düğmeleri dikdörtgen şeklindeydi. Ancak yakında gelecek bir güncelleme ile bu tuşlar Material You görünümü alarak daha oval olacak. 

Bu özellik bazı kullanıcılara zaten sunulmuştu. Ancak henüz geniş çapta kullanıma sunulmadı. Yakında gelecek yeni bir güncellemeyle birlikte ülkemizede bu tasarım gelecek.

Google, YouTube Music'in tasarımını iyileştiriyor Tam Boyutta Gör

Tasarımda yapılan bir diğer yenilik ise YouTube Music'in Ana Sayfası ile ilgili. Ana Sayfa akışının üst kısmında, ruh hali filtreleri (Enerji, Spor, Rahatlama, Odaklanma ve İş) artık hap şeklindeki oval tasarım yerine köşeleri yuvarlatılmış dikdörtgenler içerisinde yer alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim