Anlık Bildirim

Grok artık resimleri de işleyebiliyor

xAI girişiminin Grok-1.5V üretken yapay zekâ sürümü, sadece metinleri değil doküman, diagram, liste, tablo, ekran görüntüsü ve fotoğrafları da işleyebiliyor.    
Elon Musk’ın üretken yapay zekâ trendine adımını attığı Grok adındaki yapay zekâsı gelişimine devam ediyor. Grok-1.5V sürümüne güncellenen üretken yapay zekâ modeli önemli yenilikler sunmaya başladı.  Grok-15.V neler sunuyor? xAI girişimi tarafından kullanıma sunulan Grok-15.V sürümü girişimin ilk nesil çok modlu yapay zekâ modeli oldu. Model sadece metin işlemekle kalmıyor, doküman, diagram, liste, tablo, ekran görüntüsü ve fotoğrafları da işleyebiliyor.  <aside>
                                <div class=
Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz. Grok-15.V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek. " /> Tam Boyutta Gör
Elon Musk’ın üretken yapay zekâ trendine adımını attığı Grok adındaki yapay zekâsı gelişimine devam ediyor. Grok-1.5V sürümüne güncellenen üretken yapay zekâ modeli önemli yenilikler sunmaya başladı.

Grok-1.5V neler sunuyor?

xAI girişimi tarafından kullanıma sunulan Grok-1.5V sürümü girişimin ilk nesil çok modlu yapay zekâ modeli oldu. Model sadece metin işlemekle kalmıyor, doküman, diagram, liste, tablo, ekran görüntüsü ve fotoğrafları da işleyebiliyor.

Örneğin bir akış tablosunu fotoğraflayarak Grok tarafından Python diline çevirtebilirsiniz. Ya da bir çizim görselinden hikâyeler üretebilir veya bir meme resminin ne anlatmak istediğini öğrenebilirsiniz.

Grok-1.5V önceki nesle göre özellikle matematik ve kodlama alanında daha iyi sonuçlar sunuyor. Ayrıca daha fazla kaynaktan daha fazla içerik tarayarak belirli girdileri daha iyi anlayabiliyor. Erken beta kullanıcıları ve mevcut kullanıcılar kısa süre içerisinde Grok-15.V sürümünü deneyimleyebilecek.

Yorum Yaz
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Forumdan Konular

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim