Anlık Bildirim

Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldi

Guardians of the Galaxy serisinin ünlü yönetmeni James Gunn, yeni filmin Roket Rakun etrafında şekilleneceğini söyledi. GotG 3'te Roket'in geçmişine gideceğiz.

Guardians of the Galaxy 3'ten ilk resmi bilgiler geldi Tam Boyutta Gör

Marvel'ın en popüler serilerinden birisi olan Guardians of the Galaxy, yeni filmiyle önümüzdeki yıllarda beyaz perdeye geri dönecek. Serinin ünlü yönetmeni ve senaristi James Gunn, Guardians of the Galaxy Vol. 3 için bugün bazı yeni bilgiler verdi.

James Gunn'ın Twitter üzerinden yaptığı açıklamaya göre; serinin sevilen karakteri Roket Rakun yeni filmde çok önemli bir rol oynayacak. GotG 3'te ilk kez Rakun'un geçmişine gideceğimiz söyleniyor, ayrıca film de genel anlamıyla bu karakter üzerinde şekillenecek gibi. Alaycı ve başına buyruk kişiliğiyle tanıdığımız Roket'in geçmişi bizleri epey şaşırtacak gibi görünüyor.

Roket Rakun'un geçmişi filmlerde henüz işlenmedi. Çizgi romanlarda ise, Rakun gibi konuşan ve yürüyen hayvanların, çeşitli acı verici deneyler ve sibernetik geliştirmelerle ortaya çıkarıldığını biliyoruz. Filmlerde de tamamıyla aynı olmasa da muhtemelen buna benzer bir orijin hikayesi izleyeceğiz.

James Gunn, Roket Rakun'la ilgili gelen bir soruya,"Sibernetik parçalardan bazıları Rakun'un vücüduna müthiş acı verecek şekilde yerleştirildi. Roket'in yalnızlığı ve 'yabancılığı', benim için serinin tam merkezinde yer alıyor." şeklinde cevap verdi. 

Guardians of the Galaxy Vol. 3'ün vizyon tarihi şu an için belli değil. Filmin aslında 2021'de yayınlanması bekleniyordu ancak bildiğiniz gibi Disney-James Gunn arasında geçtiğimiz yıl küçük bir kriz yaşanmıştı. Kriz çözüldü ancak filmin vizyon tarihi maalesef bu durumdan olumsuz etkiledi. 

Filmin çekimlerinin şimdi 2021'de başlaması bekleniyor. Gösterim tarihi de muhtemelen 2022-2023'e kalacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim